Hírfolyam

2013. febr.9. Nagy nagy szeretettel és örömmel értesítjük, hogy a Carpathian4x4 csapat összes tagja és járműve épségben a célba ért! Hip hip hurrá!

A fiúk, rövid beszámolójuk alapján jól vannak, kicsit fáradtak, hétfőn hajnalban Székelyföld fele veszik útjukat.

Gyenge a telefonos kapcsolat, de meg azt elárulták, hogy egy kopjafa állítás hatra van.

2013. febr. 5., 17:46: (Thuraya sms): Itt dekkolunk Rossoban, a mauritan-szenegáli határon. Itt már a szahél övezetben vagyunk, vörös dűnék, zöld fák, acélkék égbolt. Meleg van, főzünk, és az élet nagy dolgait osszuk. Üdv haza!

2013. febr. 3.: A csapat jelenleg Mauritániában van, az ország belpolitikai helyzete miatt teljes hírzárlat lett elrendelve, úgyhogy ennek a szakasznak az útvonalát nem szabad közölni. Hamarosan jelentkezünk!

2013. január 31., hazai idő szerint kb. 11-kor: Bivouac, Dakhla. A székely ralicsapat ezúton köszöni mindenkinek a támogatást, szurkolást!

2013. január 29. - 3920 km a hátunk mögött, gyönyörű tájak minden ok jól haladunk üdvözlünk mindenkit helyszín: THINGHIR C4x4

2013. január 28., 10:20 - Helyzetünk most: Marokkó, Tetouantól Délre

2013. január 27., 1:31 óra – Helyzetünk most: Figueres, Barcelona közelében. Röviden annyit üzenünk, hogy jól haladunk. Az európai részen kihagytuk a pontkeresést, inkább az afrikai szakasz versenyútvonalára akarunk koncentrálni.
Autók: Minimális szerelésünk volt a Landyn, amit megoldottunk, de a Toyotán meg rengeteg a plussz súly.
Egészség: oké mindenki, csak a sofőrök szemei guvadoznak :)))